Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Sairastelu päivä

Moi kaikki! 
Olin lauantaina kaverieni kanssa pikkujouluissa. Vietimme hauskaa yhessä ja söimme pizzaa ja karkkia sun muuta, ja musa soi täysillä. Katsottiin myös kauhuleffa *kirottu*. Kiljuttiin ihan täysiä monissa elokuvan kohdissa, mutta naurettiin myös ihan kauheasti. Teimme siellä myös erään jutun jota en tässä nyt mainitse..
Tosiaan tänään olin sairaana. Kurkkuni oli aiva sietämättömän kipeä, ja tuntui välillä että pää räjähtää. Nukuin pitkään, söin särkylääkkeitä ja katsoin Valehtelevia Viettelijöitä. Huomenna toivottavasti pääsen jo kouluun, kotona on mielestäni vaan niin tylsää yksin sairastaa.
läksyjä,läksyjä ja läksyjä...


Oon miettiny millaisia postauksia tänne kirjoittaisin, kun en viihtisi aina vaan näitä samanlaisia *kuulumis postauksia* vaan haluaisin vähän jotain erilaista. Ajattelin että jos tekisin välillä semmoisia *päivän asu* postauksia, kiinnostaisiko ketään?


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

  1. Joo tee vaan! :) Olis kiva jos tekisit joskus sellasii kuukauden suosikkei. esim. meikki tuotteita, vaatteita, hiustuotteita, sarjoja, ja muuta sellasta suosikkia siltä kuukaudelta :)

    Ja muuten voisitkos poistaa tuon että todista ettet ole robotti jutun!

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta kuvasta jonka laitoit itsestäsi! :) ja tee ihan vapaasti postauksia mistä aiheista haluat - päivän asu, hiustenlaitto tapasi, tms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Ja juu, mulla on jo paljon suunnitelmia tän blogin suhteen!

      Poista
  3. Tosi nätti kuva! Sulla on ihanan väriset hiukset, älä vaan värjää niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ite en tykkää yhtään näistä nykyisistä:D

      Poista