Sivut

tiistai 23. joulukuuta 2014

1 yö jouluun?

Siis mitääh? 1 yö?
Aika on menny ihan sairaan nopeesti, ainakin minun mielestäni. En voi edes kuvitella, että huomenna on niin pitkään odotettu jouluaatto! En tiedä mutta mulla ei oikein oo joulufiilistä, johtuu varmaan siitä että nyt on eka joulukuu jolloin mulla ei oo ollu joulukalenteria :D!




Miten teillä on valmistauduttu huomiseen jouluun? Meille laitettiin toissapäivänä joulukuusi pystyyn ja eilen leivottiin torttuja ja pipareita. Uskon kylä että suurin osa tortuista ja pipareista on syöty melkeen kokonaan ennen kuin ne pitäisi.

Nyt kun mietin, mulla ei oikein ole mitään suurempia joululahjatoiveita, kun olen saanut jo tosi paljon kaikkea. Suurin toive mikä toteutui jo ennen joulua, oli kun sain liput One Directionin keikalle. Mutta aina mää saan jotain kivaa, vaikken olisi mitään toivonutkaan. Rahaa olen jo saanut aika paljon sukulaisilta, sillä säästän omaan valkokuvaukseen tarkoitettua taustakangasta, jotta saisin parempia kuvia tänne blogiin itsestäni, kuin muistakin jutuista.











Kuinka paljon teillä on lunta? Mää reippaana heti kun heräsin, kävin mittaamassa. Melkein 15cm! Ihan hullua, yhdessä yössä satoi lähes 10cm, ja seuraavana päivänä melkein 5cm lisää. Viime vuonna tällaisesta lumimäärästä olisi voinut vain haaveilla.
Täällä on ollu nyt tosi lämmin, hyvä ettei lumet oo sulanu. On ollu vain pari astetta pakkasen puolella. 
Nyt kun menin mittaamaan lunta, enkä tietty laittanut takkia tai mitään, vain kengät. Havahduin sitten että täällähän on kylmä, ja mittasin äkkiä lumen ja juoksin sisälle kattomaan mittaria. Ensimmäiset "kunnon" pakkaset täällä Ylivieskassa. Tuohan on oikeastaan vielä aika säälittävä pakkaslukema, mutta kylmä nytkin on. Tän viikon lopulle on luvattu melkein 20astetta, niin kuinkakohan kylmältä se sitten tuntuu jos seitsemänkin on jo liikaa?
Otin eilen itsestäni hieman kuvia itselaukaisimen avulla. Itse harvemmin tykkään itse otetuista kuvista, mutta näistä tuli ihan kivoja vaikka ite sanonkin!






Hyvää Joulua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti